Блог

Добре дошли в блога на Арт магазин - Сребърна бижутерия! Приятно четене!


Как да почистваме сребърните бижута?

Независимо,дали носим сребърните си бижута в ежедневието или за конкретен повод, трябва да поддържаме блясъка и чистотата им. Какво да направим, за да изглеждат винаги красиви нашите бижута, и кои са причините за окисляване на среброто, ще ви разкрием в нашата статия!

ОЩЕКак да разберем кой размер пръстен носим?

Когато избираме бижу за себе си, често се сблъскваме с някои затруднения при избора си. Най – честите въпроси, изникват точно когато решим да закупим пръстен. Размерът е един от основните характеристики при избора ни за бижута, наред с качеството, модела и материалът. Случвало ли ви се е често да попаднете на красив модел пръстен, но да ви затруднява избора на подходящия номер, който ще бъде най – точния за вас или за човека, на когото желаете да направите подарък? Ние сме тук, за да ви дадем правилните насоки, чрез които с точност, ще можете да направите правилния избор за номер на пръстен! Какво е редно да извършите и какво не трябва да допускате? - Вижте в нашата статия, която направихме, специално за Вас - нашите клиенти!

ОЩЕМагията и символа на среброто

Argentum  /от лат. - сребро/, е познат в човешката история от хилядолетия насам и се използва в различни сфери на живота. Освен химичен елемент, среброто е част от групата на благородните метали. Среброто има различна символика. Още в Древността, народите са открили съвършените му качества и са го включили в своя бит и култура. Какво символизира благородния метал и защо в миналото, цената на среброто е била конкурентна на златото?

ОЩЕБижута с камъни Swarovski - любов от пръв поглед

Swarovski кристали - бляскави, красиви и ослепителни! Един истински повод, за да се влюбим в бижу, с удивителна декорация от тези изящни камъни! Вероятно, няма жена, която да отрече красотата им. Трудно може да се устои на тези сияйни кристалчета, които превръщат всеки накит, в един съвършен аксесоар.

ОЩЕБижута с българска шевица

Вдъхновени от традициите и българската култура, „Арт магазин – Сребърна бижутерия” има удоволствието да Ви представи, своята специална колекция – Сребърни бижута с шевица!

ОЩЕ


Бижута с цирконий

В тази статия ще отделим внимание на бижутата с цирконий. Поради своята красота или достъпната цена, тези камъни привличат вниманието на всяка дама, която харесва бляскави бижута, със забележителен ефект!

ОЩЕСребърни бижута с естествени камъни

Естествените камъни са полускъпоценни камъни, които  можем да различим, според тяхната структура, цвят, външен вид. В много случаи, когато се говори за камъни от естествен произход, се споменава и тяхното влияние върху човешката енергия  и тяхната лечебна сила.

още


Бижутата на модерния мъж

Както жените, така и мъжете се стремят към съвършен външен вид. А какво по-хубаво от това, да видим един, елегантен мъж със зашеметяваща визия и секси излъчване?!

ощеСребърни бижута без камъни – класика в жанра

Бижутерията набира бърза скорост в изработката на най – различни по вид, качество и стил на бижутата. Съвременните тенденции клонят към изобилието и разнообразието от метали, камъни и цветове. Но един вид бижутерия си остава класика и неизменна част от нашите аксесоари – сребърните бижута без камъни.

ОЩЕ


Лятна колекция - сребърни бижута 

Лятото е любим сезон на много от нас! Това е времето, в което цветята са най-красиви, слънцето най-горещо, а забавленията - безброй. Едно от удоволствията, които си доставяме през лятото, е да отидем на почивка, или да посетим красиви и романтични места. За целта, желанието ни да изглеждаме зашеметяващо, включва всеки детайл, който описва визията ни. На ред с дрехите и летните аксесоари, които приготвяме в нашия куфар, идва и момент, в който избираме и бижутата, които да вземем със себе си.

ОЩЕ