Блог

Добре дошли в блога на Арт магазин - Сребърна бижутерия! Приятно четене!


Как да почистваме сребърните бижута?

Независимо,дали носим сребърните си бижута в ежедневието или за конкретен повод, трябва да поддържаме блясъка и чистотата им. Какво да направим, за да изглеждат винаги красиви нашите бижута, и кои са причините за окисляване на среброто, ще ви разкрием в нашата статия!

ОЩЕКак да разберем кой размер пръстен носим?

Когато избираме бижу за себе си, често се сблъскваме с някои затруднения при избора си. Най – честите въпроси, изникват точно когато решим да закупим пръстен. Размерът е един от основните характеристики при избора ни за бижута, наред с качеството, модела и материалът. Случвало ли ви се е често да попаднете на красив модел пръстен, но да ви затруднява избора на подходящия номер, който ще бъде най – точния за вас или за човека, на когото желаете да направите подарък? Ние сме тук, за да ви дадем правилните насоки, чрез които с точност, ще можете да направите правилния избор за номер на пръстен! Какво е редно да извършите и какво не трябва да допускате? - Вижте в нашата статия, която направихме, специално за Вас - нашите клиенти!

ОЩЕМагията и символа на среброто

Argentum  /от лат. - сребро/, е познат вчовешката история от хилядолетия насам и се използва в различни сфери наживота. Освен химичен елемент, среброто е част от групата на благороднитеметали. Среброто има различна символика. Още в Древността, народите са открилисъвършените му качества и са го включили в своя бит и култура. Каквосимволизира благородния метал и защо в миналото, цената на среброто е билаконкурентна на златото?

ОЩЕ