8 Март – сребърни подаръци за дамите


Денят на жената е един специален повод да се поглезим като жени и да отпразнуваме най-хубавия празник на всички дами – 8 Март! По този повод сме Ви подготвили няколко предложения, с които да зарадвате не само себе си, а и любимите за Вас – близки и обичани дами в семейството ви и в обкръжението ви!

Често избора за подарък е обвързан с намерението да зарадвате конкретния човек с нещо наистина специално. Разбира се, цветята ще са неизменна част от изненадата ви. Но когато говорим за истинска усмивка, която целите да предизвикате, то е добре да помислите за нещо, което ще предизвика сигурна, щастлива реакция. Подаръкът дарен от сърце е най-добрия подарък, а когато поднасяте скъп спомен от самите вас, то определено залагате на сигурното. Но какво е това нещо, което би накарало да се усмихне всяка, една дама?! Не мислете дълго, отговора е един – БИЖУТАТА!

Определено ще предизвикате щастлив поглед и красива усмивка във всяка жена, когато допълните аксесоарите й с едно ново бижу! А какво ще кажете за самите вас – нима чифт нови обеци, пръстен или гривна няма да ви зарадва наистина. Истината е, че независимо от конкретния модел или материал, на една жена никога не е излишно ново попълнение в кутията за бижута.

Ето ги нашите предложения за бижута, с които можете да се поглезите себе си, както и да зарадвате други дами:

-Бижута с камъни цирконии от Арт магазин – Сребърна бижутерия
В тази категория ще намерите разнообразни модели, оригинални бижута, от обеци, пръстени, до цели комплекти. Първото ни предложение са тези бижута, защото освен красиви, бляскави и сребърни, те са най-практичните и едновременно – елегантни бижута.

-Бижута с камъни сваровски от Арт магазин – Сребърна бижутерия
За почитателките на наистина бляскавите бижута, ви предлагаме богат избор от сребърни бижута със сваровски елементи. Аксесоарите са подходящи за официални поводи, вечерни тоалети, както и други по-специални поводи.

-Сребърни бижута с естествени камъни или цветен емайл
Ако предпочитате красотата на естествените камъни, то в сайта ни ще откриете огромно разнообрази от бижута, съчетание от сребро и конкретен, истински камък. Както знаете, скъпоценните и полускъпоценните камъни притежават природна енергия и повечето от тях освен красиви, са и лечебни за тялото и душата на всеки човек. Сред тези бижута, ви предлагаме и модели, които съчетават естествен камък, сребро и камъни цирконии за повече блясък и нежност. Разполагаме и с различни модели бижута, които са типично превъплъщение на пролетта – цветни и изцяло оригинални изработки на нашите майстори-бижутери.


Приятно пазаруване!
Арт магазин - Сребърна бижутерия