Бижута с българска шевица


    Вдъхновени от традициите и българската култура, „Арт магазин – Сребърна бижутерия” има удоволствието да Ви представи, своята специална колекция – Сребърни бижута с шевица!


    Неимоверно, българската шевица е муза на много автори, които я изобразяват в своето изкуство и творения. А когато тя се превърне в едно красиво бижу, резултата е - истински шедьовър! Българските шевици могат да се носят по един съвременен и стилен начин, а ние ще ви го представим, чрез нашата специална колекция – „БИЖУТА С ШЕВИЦА”!


    По своята същност, шевиците са изразна богата душевност, художествени и творчески заложби, както и непрестанен стремеж към красота и изящество. Елементите, които се съдържат в тях са разнообразни и описват символиката им. Приема се, че всяка орнаментика в състава на шевицата, символизира силата на девойката, нейния мироглед, а цветовете и фигурите, най – точно описват традицията, която свидетелства за далечни нрави, хора и общества, в българската история.

    Традиционната украса, може да допълни, не само носиите,които са част от нашата култура и традиция. Шевицата е една невероятна декорация и когато се превърне в един красив, сребърен аксесоар. Бижутата с български мотиви, са прекрасен начин да се отрази автентичното и същевременно – модерното. Те могат да бъдат допълнение към цялостната визия, като подчертават красотата и величието на българската жена.


    Колекцията на „Арт магазин – Сребърна бижутерия”, е съчетание от традиция и въображение! Тези бижута са специални, не само поради своя оригинален дизайн, но и с изработката си. Нашите майстори-бижутери са изобразили всички онези орнаменти, заради които, шевицата е така уникална и красива. Изящните украшения от колекцията ни, са ръчна изработка, като сме подбрали най – качествените материали. Съчетанието от сребро, шевици, естествени камъни и дизайн, всяко едно бижу се превръща в изкушение. Това е и нашата цел! Българката е една от най – красивите жени в Света! Ето върху това сме акцентирали, при изработването на нашите бижута. Когато допълните вашия тоалет,чрез бижу с шевица, това трябва да ви напомня, че сте истинска, българска жена, носеща в себе си българския дух!

    Сребърната ни колекция, обхваща многообразна гама от цветове – бижута с шевица: обеци, медальони, пръстени и гривни. А някои модели, сме съчетали в цели комплекти. В зависимост от стила на Вашите тоалети, бижутата са подходящи за различен стил на обличане. Може да добавите сребърна гривна с шевица, към вашата бяла или черна рокля. А обеците с шевица, като допълнение към вашата риза, туника или сако. Бижутата с цветна шевица, може да съчетаете с по – ярки тоалети в жълто, червено, синьо и други. Комплектите ще бъдат пълния акцент към облеклото ви. 

Изключително забележими, дори носени при специални поводи, при които се изисква официално или по – строго, елегантно облекло.
А сега, Ви представяме и някои от моделите!

 


Екип, Арт магазин - Сребърна Бижутерия