Сребърни бижута без камъни – класика в жанра


   

     Бижутерията набира бърза скорост в изработката на най - различни по вид, качество и стил на бижутата. Съвременните тенденции клонят към изоболието и разнообразието от метали, камъни и цвето. Но един вид бижутерия с остава класика и неизменна част от нашите аксесоари - сребърните бижута без камъни.

    Макар и някои да ги считат, като ”семпли”, всъщност те са много елегантни. Бижутата без камъни са изчистени модели, без допълнителни орнаменти и украси. Те са идеалния начин да допълним тоалета си, а дори и да ги носим през ежедневието си. Среброто е един от най – красивите и здрави метали, затова изработката на бижутата, вдъхновява не един бижутер.
Знаете ли, че един голям процент от дамите предпочитат, именно сребърните бижута без камъни? А интересно ли Ви е защо? В тази статия ще ви разкрием основните предимства, поради които, тези бижута са едни от най-желаните.
    1. Първата главна причина, определено можем да отбележим , е самият метал – среброто. Харесван и желан от жените и мъжете, поради своя блясък, вид и здрава структура. Сребристия цвят на метала подхожда на всеки човек. Среброто под формата на бижу, придава младолик вид на собственика си. Забелязва се тенденция в интереса и на по - възрастните дами, които замениха златните си бижута, със сребърни. Поради симпатията на болшинството потребители, които закупуват и носят сребро, се увеличи и интереса към бялото злато, именно поради сребристия му цвят. Неоспорим факт е, че цената на сребърните бижута е достъпна и по – малка, в сравнение с други метали. Това също превърна сребърната бижутерия, в практичен начин да изглеждаме красиви.   

            

    2. Съвременната дама обича да има много бижута. Както отбелязахме, среброто поддържа ниска цена. В същото време, бижутата са износоустойчиви, и пазара предлага най-богато разнообразие, именно на сребърни бижута. Тези факти, подбуждат интереса и желанието в дамите, да закупят различни сребърни бижута. В 90% от случаите, всяка една от тях, притежава поне едно или две, които са без камъни. Най-предпочитани са сребърните обеци, които могат да се носят всеки ден и дори в домашна обстановка, може да изглеждате зашеметяващо с тях.

    3. Предпочитанията са против твърде луксозните бижута. Често ни се случва да срещнем клиенти, които предварително да подчертаят, че не желаят камъни в новото си бижу. Също така, желанието им е, да го съчетаят с различни цветове дрехи, аксесоари, а дори и прически. Поради тази причина, избират сребърно бижу без камъни – елегантно, свежо, класическо и едновременно – модерно. С други думи, това е бижу, което подхожда на всичко, което обличаме, независимо, дали дрехите ни са в делови стил или работим във фабрика, с униформа. Всяка жена има нуждата да се чувства красива. Понякога, дори и един, сребърен пръстен, може да подчертае вашата женственост и не забравяйте, че не е важно какво ще кажат околните, важното е, Вие да се чувствате добре! Не са нужни поводи, за да зарадвате себе си с ново бижу, при това на достъпна цена. Сребърните бижута са идеалния начин да подчертаете красотата си и да се почувствате щастлива!

     

    4. Сребърните бижута без камъни се поддържат много лесно. Известно ни е как да предпазваме среброто против корозия, но дори и това да се случи, поддръжката е лесна и не е трудно да възвърнете истинския блясък на метала. Малко по – сложно стои въпроса с бижутата с камъни. При тях, освен да се грижите за среброто, е нужно да пазите и камъка от надраскване, нараняване или промяна в цвета. Този проблем няма да се появи при изцяло сребърните бижута, без никакви допълнителни орнаменти.

    5. Този вид сребърните бижута, са с най-богато разнообразие от модели. Както споменахме, среброто е предпочитано, не само от млади, но и по-възрастни потребители. Поради тази причина, се предлагат и различни модели, които да задоволят стила на абсолютно всеки човек. Това е факт! От младежка линия, сребърни бижута, до ретро модели, рок стил, пънк стил, луксозни бижута и т.н. Те си остават класика – бижутата без камъни са фаворит на всички поколения.
Избора е огромен, качеството добро, а красотата – гарантирана!

    6. Мъжете също харесват сребърните бижута без камъни, поради това, че идеално пасват на елегантен и спортно  - елегантен стил на обличане. Освен това, съществуват модели, които могат да се съчетаят и с официален костюм и риза. Много от мъжете съчетават часовник на ръката си със сребърна гривна. Това е нова тенденция, забелязваща се при младежите.

    7. Ако желаете да направите подарък на любим човек, с повод или без, то сребърните бижута без камъни, Ви предлагат най-голям асортимент. Освен това, когато избирате бижу за подарък, често сте объркани и несигурни, дали този модел ще се хареса на бъдещия притежател. За това, насочвайте избора си към сребърно бижу без камъни и допълнителни елементи. Заложете на класическо сребърно бижу, за да бъдете убедени, че то ще влезе в потребност.

    Не пропускайте да разгледате нашия каталог с артикули, сред който ще откриете цяла Категория – Сребърни бижута без камъни, включващи: обеци, пръстени, гривни, медальони, колиета и синджири. Предлагаме модели за жени и мъже, за млади и по-възрастни. Избора е Ваш, а гаранцията, че ще откриете новото си бижу – От нас!
Посетете нашия сайт: www.magazin-art.com

Приятно пазаруване!
Екип,
Арт магазин  Сребърна бижутерия