Лятна колекция - сребърни бижута

    

    Лятото е любим сезон на много от нас! Това е времето, в което цветята са най - красиви, слънцето най - горещо, а забавленията - безброй. Едно от удоволствията, които си доставяме през лятото, е да отидем на почивка, или да посетим красиви и романтични места. За целта, желанието ни да изглеждаме зашеметяващо, включва всеки детайл, който описва визията ни. На ред с дрехите и летните аксесоари, които приготвяме в нашия куфар, идва и момент, в който избираме и бижутата, които да вземем със себе си.
А какво по - хубаво, когато разполагаме с точните бижута за сезона?! Красиви, цветни, носещи много лятно настроение и свежест.     Представяме Ви, една по – различна колекция, дамски бижута. ”Арт магазин” разполага с богат набор от дизайнерски бижута, но тези, летни модели ще ви очароват. Всяко бижу от новата колекция, е плод на вдъхновение на нашите майстори – бижутери.
Освен, че я представихме в летния сезон, тази колекция е ”ЛЯТНА”, защото чрез нея отправяме и послание към вас – нашите клиенти.     Дизайна на бижутата включва различни цветове, флорални елементи и украси. Всяко бижу е уникално, а не масово производство. Създадохме определени модели, които може да закупите по отделно или да ги съчетаете в цял комплект. Цветовете и модела на бижутата не са случайни. Отново включихме среброто, но го съчетахме с любими за вас камъни – цирконий, седеф и вграден емайл. Тази комбинация превърна бижутата в ярки, свежи и много красиви модели, които да съчетаете с Вашите летни тоалети. Всяко бижу от колекцията, ще ви донесе много, лятно настроение. Това е и нашата цел! Посланието, което изпращаме към вас, чрез тези бижута е  - лято, свежест, красота, усмивки и много емоции. А сега е най – подходящото време, за да ви го кажем!

    Лятната ни колекция, сребърни бижута, включва различни модели – пръстени, обеци и медальони. Повечето от тях се съчетават и в комплекти. Бижутата идеално се съчетават с летни дрехи, като дълги или къси рокли, туники, цветни блузи, летни шапки и др. Оставяме избора на вас, с кой тоалет да ги съчетаете, но гарантираме, че тези бижута ще са чудесно допълнение към визията ви. Вече имаме клиентки, които се влюбиха в тях!

Представяме ви някои от моделите. Може да разгледате всички налични бижута от колекцията ни

 в нашия сайт: https://magazin-art.com 

или в нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/magazinartbijuta

          Сребърни обеци с цветен емайл


Сребърен комплект с цирконии  S-308   Ð¡Ñ€ÐµÐ±ÑŠÑ€ÐµÐ½ комплект с цирконий    Ð”амски сребърен с цветен седеф