Идеи за подарък на любимата жена

    

    Има ли нещо по-красиво от любовта?! Това е един невероятен повод, да споделите чувствата си, чрез един оригинален подарък. Ще ви дадем няколко предложения, с които да зарадвате любимата жена! Изненадайте я с ново бижу или красив, сребърен комплект от www.magazin-art.com

    Всяка жена обича подаръци, а когато е поднесен с любов, той става безценен. Да подарите бижута на своята любима, носи своите две предимства. На първо място, ще отбележим, че това са аксесоарите, които всяка жена харесва. Освен това, дори да притежава много от тях, никога няма да е излишно, едно ново бижу. На второ място, определено можем да твърдим, че всяко бижу, подарено от любимия мъж, е не просто красиво в очите на дамата. То ще има и сантиментална стойност за нея и ще й напомня винаги за вас, мили господа! За това, когато избирате подарък, не мислете за стойността му, защото цената няма значение. Важното е, да бъде избрано и поднесено с любов. Изберете и подходящия начин да превърнете момента, в изненада. Разбира се, във Ваша ползва ще е, да се съобразите с вкуса на дамата. Трябва да сте наясно какъв тип бижута харесва. Подберете подаръка си със старание, а ако се объркани в избора си, ние ще Ви предложим бижу, с което ще успеете да зарадвате Вашата любима жена.
    Ето и нашите предложения:
Колие или медальон

     

    Колието е романтичен подарък, който със сигурност ще очарова дамата. Изберете най  - нежния модел и го поставете лично на нея. С него ще покажете, че освен романтик, Вие сте и грижовен мъж. В нашия сайт, ще откриете различни модели: с камъни Swarovski, колиета със сребърно сърце, модели с нежна верижка и сребърен медальон с цирконий и др. Ако сте затруднени с избора си, подарете колие с име или надпис „Искам те”, „Обичам те”. Изработваме и модели по индивидуална поръчка. Поднесено в елегантна опаковка или кутия за бижута, заедно с бутилка шампанско и букет цветя, подаръка става специален, а изненадата – прекрасна.


Сребърна гривна

   
    
 

    Гривната е много добър избор за подарък. Тя подчертава женската ръка и ако желаете да зарадвате дамата, то непременно изберете това бижу. Разполагаме с богат асортимент гривни – различни модели и сребърни елементи. Ако желаете да изразите любовта си, чрез този подарък, избере сребърна гривна с декорация от сърчица. Подходящи за любимата жена са и гривните с камъни цирконии. Те са елегантни и много стилни. Не пропускайте да разгледате и масивните гривни, тип синджир. Ако желаете да зарадвате дамата, без повод, може да изберете и гривна с червен конец и сребърен елемент. Те са подходящ аксесоар за ежедневието.


Сребърни обеци

   
     

    Обеците са най-харесваните, сребърни бижута. Те са практични, разнообразни и допълват всеки тоалет и прическа. Нещо повече, всеки модел обеци е различен, а това прави интереса на дамите още по – голям. Без значение от дизайна, обеците се съчетават и с елегантни тоалети, както и с ежедневен стил на обличане. Въпреки това, се постарайте да изберете такива обеци, които Вашата любима няма. Най – подходящия избор за подарък от мъж към жена, са елегантните модели, висящи обеци с камъни Swarovski или цирконии.


Сребърни комплекти

      
    

    Ако желаете да подарите няколко бижута едновременно, то сребърните комплекти са перфектния вариант. В нашия сайт, разполагаме с пълна галерия от артикули, в категория Сребърни комплекти. Според стила на Вашата дама, изберете дизайна и типа бижута: с камъни Swarovski,  с естествени камъни, без камъни и други. Разполагате с богат избор от комплекти, някои от които съдържат: обеци, гривна, пръстен, медальон. Други включват по – малко елементи. Поднесете го в подходяща опаковка и една красива картичка, с кратко пожелание. Ние ще добавим и Сертификат за автентичност.


Сребърен пръстен

   

    Сребърния пръстен може да бъде поднесен по различни начини. За да бъде изненадата още по - романтична, поставете бижуто в букет от червени рози. Оставете възможността на вашата партньорка, сама да открие своя подарък. В
нашия сайт, можете да изберете пръстен под формата на коронка, за да покажете на своята любима, че е кралица в живота Ви. Ако желаете по - елегантен модел, изберете пръстен с камък. Разполагаме и с модели, които символизират любовта, под формата на сърце или знак за безкрайност.

    Независимо от избора ви за подарък, не забравяйте, че не ви е нужен повод, за да зарадвате любимата жена. А бижутата винаги ще се погрижат за нейната усмивка!


Приятно пазаруване!
Арт магазин – Сребърна бижутерия