Блясък и стил-бижута за Новогодишната нощ

    

    Последния ден от годината е един вълнуващ миг, сам по себе си. А нощта е още по-приятна, изпълнена с много емоции и радост. Освен това, тя е чудесен повод да сложим най-красивите си дрехи и бижута, за да посрещнем годината, с цялата си прелест.

    Кой бижута са най-подходящи за Новогодишното парти? Няма значение, къде ще прекарате този празник, защото си струва удоволствието да носите чифт бляскави обеци, красиво колие или екстравагантен пръстен! За една истинска дама, повода не е от значение, когато става дума за бижута, защото те са слабост на повечето от нас. Има факти, които не можем да отречем, а именно, че в много случаи, бижуто е главния акцент и допълнение към облеклото. Понякога, един пръстен може да събере погледа на всички, независимо от едноцветния избор за роклята ви. Дори е препоръчително да наблегнете на избора ви за бижу, което да бъде като завършека на вашата, цялостна визия.

    Важното е, че независимо от модела тоалет, бижутата могат да се комбинират, според всеки стил. Дали сте избрали пищна дълга рокля, с бляскави цветове или класически, черен тоалет, това няма значение. Когато избирате правилните бижута, подходящи по цвят и стил, перфектната комбинация е гарантирана.

    Новогодишното парти е звездна вечер, особено когато празнувате с Вашите приятели, колеги или близки. Ако желаете да постигнете истинска, бляскава визия, не пренебрегвайте избора на бижута, защото именно те, са главния аксесоар, не само към облеклото, а и към прическата. За такива партита, препоръчваме бижутата с камъни Сваровски, които може да разгледате в нашия богат каталог от модели. Разполагате с обеци, колета, гривни, пръстени и комплекти. Бижутата с елементи Сваровски имат наистина зашеметяващ вид на камъните. Освен това се предлагат и в различни цветове – бели, черни, сини, розови и др. Изберете най-подходящата гама, според цвета на новогодишния тоалет. Препоръчваме ви висящи, дълги обеци с камъни Сваровски. Нежно подчертават лицето ви и същевременно се забелязват, блестейки из между косите ви.

    Ако сте избрали рокля с по-голямо деколте, то колиетата от сребро и елементи Сваровски, са най-добрия избор за аксесоар. Подчертават и допълват. Предлагаме ви и богат избор от медальони, които да сложите на тънък и нежен синджир. По този начин акцента ще е единствено върху блясъка на висулката.

    За любителките на пръстените, предлагаме различни по модел, цвят и форма пръстени с камъни Сваровски. По-големите и екстравагантни пръстени са много подходящи за такива поводи като Новогодишното парти.

    Ако обичате блясъка и елегантните бижута, то тези с камъни цирконии непременно са Вашият избор. Циркония е красив камък, пречупва светлината, по сходен на диаманта, начин. Бижутата с тези камъни са наистина стилни. Могат да бъдат чудесен аксесоар и в ежедневието и при специални поводи. Препоръчват се за дами, които харесват бижута с камъни, но в по-класически стил. В нашия сайт, имате възможността да изберете сред огромното разнообразие бижута с цирконии, които предлагаме. Всеки модел е изцяло от сребро и комбинация от бели или цветни цирконии.

    Тоалета и прическата са важни елементи към нашата визия в Новогодишната нощ, но бижутата – те са изкушението за всяка една от нас и неизменна част от блясъка на вечерта! Направете своята поръчка в нашия сайт:
www.magazin-art.com

 

Арт магазин  - Сребърна бижутерия Ви пожелава приятно пазаруване и Весели празници!