Арт бижута за лято 2020


Лятото е своя разгар, а нашите предложения за оригинални бижута продължават! Кои са най-търсените и най-подходящите сребърни красоти за вас – ще откриете в нашият сайт. Никога не е късно за ново бижу, особено през лятото, когато имаме безброй поводи за партита, забавления и усмивки! Ето едни от най-атрактивните ни предложения за сребърни аксесоари към летните ви тоалети!


Бижута със седеф

Да! Това са точно те – бижутата с невероятен, седефен цвят, в съчетание със сребро. Много добър избор, ако сте избрали да прекарате почивката си на морето. Седефа ще ви донесе още повече морско настроение и определено ще сте в тон с обстановката. Освен това, ще може да съчетаете тези бижута с всякакви дрехи, защото си подхождат с всички цветове.


Бижута с камъни сваровски

Ако обичате вечерните партита, актуални за сезона са именно сваровските елементи, които така добре подхождат на стилните и елегантни рокли. Блясъка на камъните ще допълни и акцентира вашият стил и определено ще съберете погледите на всички около вас. Предлагаме ви, да избирате сред цветове от тюркоазени, или тъмно сини камъни, пепел от рози или ярко червени. А ако предпочитате класическия бял кристал, заложете на него.


Бижута с цветен емайл

Цветните и свежите бижута винаги внасят настроение! Бижутата с пъстри цветове и орнаменти на цветя, са достатъчен акцент в лятната ви визия. Зарадвайте себе си с ново, сребърно бижу, което ще ви носи усмивка през целият ден.


Бижута с кехлибар

Кехлибара е камъка на Слънцето, а начинът, по който отразява светлината е наистина уникален. Всяко бижу с този камък е истински шедьовър. Ако харесвате красотата на естествените камъни, то бижутата с кехлибар са най-добрия избор!


Бижута с летен акцент

Тук ще акцентираме не върху материала, а в дизайна на бижуто! В нашият сайт ще откриете различни модели бижута в лятна тематика. Всички те са оригинални изработки, продукт на нашите майстори бижутери!

Бъдете сияйни, бъдете усмихнати и не забравяйте, че красивата жена е щастливата жена! Зарадвайте себе си с нов, сребърен аксесоар! Нека той бъде поредната причина за вашите усмивки, независимо къде ще прекарате лятото!