Сребърни обеци с циркони E-12481

  • Код на продукта: E-12481
  • Наличност: В наличност
  • 29.00 лв.

Сребърни обеци с циркони E-12481

Дамски сребърни обеци.

Грамаж: 2.0 гр.
Размери на обеците:  12/4 мм.
Проба 925
Сребърни обеци с циркони E-12511

Сребърни обеци с циркони E-12511

Дамски сребърни обеци.Ръчно изработени. Грамаж:  4,7 гр.Размери на обеците:  18/9 мм...

65.00 лв.

Сребърни обеци с циркони E-12501

Сребърни обеци с циркони E-12501

Дамски сребърни обеци.Ръчно изработени с вградени бели циркони.Грамаж:  4,7 гр.Размери на обеци..

48.00 лв.