За нас

  

Магазин "ART - Сребърна бижутерия" е създаден през 1999 г. Вече 20 години, следваме своя път и се стремим да радваме нашите клиенти, обогатявайки асортимента си, от оригинални и качествени бижута!

       

Нашето развитие се дължи на желанието ни, да задоволим потребностите на всеки клиент, да бъдем полезни в услугите и продуктите, които предлагаме. Дизайнът и изработката на бижутата, са оригинални и специфични! Ние Ви предлагаме модели, в различен стил. Това прави избора Ви богат, така че да изберете най - подходящите бижута за Вас! Може да поръчате и оригинален подарък за Вашите любими хора. Не пропускайте да разгледате всички артикули в категориите на сайта ни!

Всяка колекция, която представяме, носи своята уникалност и автентичност на дизайнера си. Моделите се изработват по индивидуална концепция и идея, от български бижутери.

Всяко едно бижу е придружено със Сертификат, който е гаранция за качеството му. Получавате любимия си модел в красива опаковка! Насладете се на разнообразието от бижута, които сме подбрали, специално за Вас - нашите клиенти!


Продуктите на Магазин "АРТ - Сребърна бижутерия", може да разгледате в нашия сайт, или на място - в нашия обект:
гр. Габрово, ул. "Ген. Радецки" 12
Заповядайте - Елате при нас или поръчайте онлайн!Пожелаваме Ви, приятно пазаруване и много усмивки!