Сребърни подаръци за именици


    Веднъж годишно настъпва специален ден, за тези, които носят определени имена. Имения ден е индивидуален празник, а това е повод да намерим и индивидуален подарък, с който да зарадваме имениците. Избора понякога не е лесен, защото това, с което свързваме изненадата си, включва оригиналност, идентичност, красота и начин, по който подаръка да донесе настроение, радост и скъп спомен от нас. Тези всички описания, се вписват идеално в идеята, да подарим нещо наистина специално, а именно – сребърно бижу. А какво ще кажете, ако това бижу е изработено конкретно за именика – с  неговото име, буква или зодия? Да, това е възможно и ние ще ви представим няколко идеи за такива идентични подаръци.

- Персонална, сребърна гривна с име

    В нашия сайт, ще откриете различни модели гривни с имена. Този подарък ще бъде не само впечатляващ за получателя си, но ще бъде и практичен аксесоар в ежедневието. Гривна може да изберете за жена, мъж и дете. Предлагаме и модели с комбинация от две или повече имена. Те са подходящи, както за имен ден, така и за подарък на майките. Гривната може да се изработи с имена и шрифт по ваша поръчка. Не пропускайте да отправите своето запитване за избор на модел и надпис. Ние ще Ви съдействаме, така, че бижуто да отговаря на всички ваши изисквания за уникалност на подаръка. Що се отнася до имениците, с радост ще приемат Вашият подарък – сребърна гривна с име. Покажете любовта си към вашите близки, като им покажете, че сте се постарали в избора си за подарък, който да бъде обвързан с тяхното име.

 

- Сребърно колие с име или буква

    Отличен подарък за жени, любителки на колиетата и медальоните. Ако считате, че гривната няма да удовлетвори вашето желание за подарък, то колието е предпочитан вариант, тъй като ще бъде универсален размер и ще подхожда на дами в различна възраст.

    В сайта ни, може да разгледате галерията с нашите, сребърни колиета с име. За всяка ваша поръчка се изисква избора ви за шрифт, размер и съответно – избраното от вас име.

    Колието е чудесен аксесоар, който придава нежност и красота. А когато то е с името или буквата на своя получател, то бъдете убедени, че подаръка ви ще бъде оценен.

- Гривна с червен конец и сребърен елемент – буква или зодия

    Гривните с червен конец са предпочитан накит, поради това, че са символ на късмета, здравето и благополучието. Съществува и поверие, според което, червения конец има защитна сила.  Още от миналото, червено конче е било поставяно на ръката на новороденото бебе, за да го предпази от зли сили и лоша енергия. Съвременния начин, да поставим червен конец на ръката си, се допълва от допълнителна декорация, която да превърне гривната в стилно и елегантно бижу, което да носим всеки ден. В нашия сайт, ще намерите модели с червен конец и различни по модел сребърни елементи. Някои от тях са с камъни цирконии, за да се внесе частица блясък към цялостната визия на гривната. А ако търсите най-подходящия подарък за именици, то гривната с червен конец и сребърна буква е идеалния избор. Също така, може да изберете и модел с конкретна зодия или да изберете сребърен елемент, който да отговаря на стила на получателя. Гривните са подходящи за деца, жени, а дори и за мъже.

- Бижу по ваш избор

Не на последно място, ще отбележим, че имения ден е повод да подарите нещо от сърце. Независимо, дали ще изберете персонално бижу с име, или ще акцентирате върху това, бижуто да бъде различно, оригинално и красиво, то важното е подаръкът ви да бъде харесан и да оставите хубав и траен спомен. Сребърните бижута са предпочитан избор за подаръци, именно защото подарявате не просто вещи, а частица от вас и любовта ви. Освен това, среброто е  практично и подходящо за ежедневна употреба, а това превръща бижутата в удобен аксесоар за всеки ден.

Влезте в нашия сайт и изберете най-подходящото бижу за Вашите именици!

 www.magazin-art.com

 

Арт магазин – Сребърна бижутерия,
Ви пожелава – Приятно пазаруване!