Оригинална мартеница от Арт магазин - Сребърна бижутерия

    Първи Март е един от любимите ни български празници – Баба Марта! С него отброяваме символично поредната пролет, която ще настъпи. А традициите повеляват на този ден да се окичим с мартеници – символа на слънцето и пролетта.

    Всеки един от цветовете на мартеницата има своето значение – белият символизира чистотата, невинноста, новото начало, а червеният  олицетворява  живота, зачатието, енергията на слънцето и плодородието. Въпреки това съществуват и различни варианти от цветове – пъстри, сини или само червени.

    В тази статия ще Ви представим един креативен модел на гривни, който набира все повече популярност. Може да се каже, че е един модерен образ на съвременната мартеница, както и един от най – предпочитаните аксесоари в ежедневието извън празника.
Съчетанието от сребро и червен конец превръща една гривна в нещо повече от бижу. Подарена от любим човек, тя придобива сантиментален спомен, а голямото разнообразие от сребърни елементи предразполага към богат избор, така, че да изберем най-подходящия модел за нас или за любимите ни хора. Както знаем, червения конец се възприема като символ на закрилата от лоша енергия, когато е завързан на ръката ни. А сама по себе си гривната е един от най-практичните аксесоари, които могат да се съчетаят с други бижута, часовник или пръстен. Поради тази причина, ние ви представяме оригинални модели гривни с червен конец и сребърен елемент за разкош. Среброто е подходящо за ежедневна употреба, а когато сребърния елемент е в любима за Вас форма, зодия или с вашето име, то бъдете убедени, че тази гривна наистина ще ви хареса.

    В нашия сайт сме ви предоставили отделна категория Гривни с червен конец, в която можете да видите всички наши модели. Някои от тях сме сигурни, че ще ви заинтригуват. Всички модели са по дизайн на Арт магазин – Сребърна бижутерия, което ги прави оригинални и неповторими!Приятно пазаруване,
Арт магазин - Сребърна бижутерия