Бижута с камъни Swarovski - любов от пръв поглед

    Swarovski кристали - бляскави, красиви и ослепителни! Един истински повод, за да се влюбим в бижу, с удивителна декорация от тези изящни камъни! Вероятно, няма жена, която да отрече красотата им. Трудно може да се устои на тези сияйни кристалчета, които превръщат всеки накит, в един съвършен аксесоар.

.

    В сегашния икономически климат, всеки обмисля своя бюджет. При тези обстоятелства, се търсят по-евтини варианти, когато става въпрос за закупуване на бижута, особено на диаманти. Това увеличава търсенето на кристали, тъй като те са много подобни на диамантите. Идеално решение, е да се инвестира в бижута с камъни Swarovski. Те също се предлагат в различни цветове, форми и размери. Устойчиви са и се поддържат лесно. Огромно предимство е тяхната достъпна цена. 

    Кристалите Swarovski се използват не само при изработването на бижута, но също така и за декориране на - чанти, обувки, сувенири и много други предмети. 

    А как да запазим блясъка на бижутата, с елементи на Swarovski?

- Кристалите са с устойчиво покритие, но въпреки това, носете бижутата с камъни Swarovski,  само за красота, при определен повод, или за временно ползване. Бижутерите категорично определят за крайно неетична, употребата на бижута с камъни Swarovski, при извършване на домакинска работа и почистване.

СПАЗВАЙТЕ следните рекомендации:

- Съхранявайте своето бижу в кутия за бижута и избягвайте продължителното излагане на влажен въздух.

- Винаги слагайте своите бижута след като вече сте сложили грим, лак за коса, парфюм или друга козметика. 

-  Не носете бижутата, когато се къпете или вземате душ.

- Дръжте бижутата си далеч от солена вода, или вода, с богато, минерално съдържание.

- При употреба, избягвайте контакт с различни, силни препарати, които могат да повредят камъка или да притъпят блясъка му.

- Не боядисвайте косата си, докато носите сребърни бижута, особено с елементи на Swarovski!


- Можете да поддържате блясъка на камъните лесно у дома. За да не загубят яркостта си, парче плат и топла вода са всичко, от което се нуждаете, за да почистите кристалните си бижута. Редовното поддържане на камъните, е гаранция за добрия ефект на блясъка им. Не пренебрегвайте препоръките на нашите майстори - бижутери,  за грижата, която да прилагате, при използването на бижутата.

         

    Красиви дизайни, в различни цветове, може да разгледате в нашия сайт на "АРТ МАГАЗИН - СРЕБЪРНА БИЖУТЕРИЯ" - обеци, гривни, колиета, пръстени и дори - цели комплекти. Всеки модел, който предлагаме, е с елементи на Swarovski, създаден от нашите бижутери. Те са изключително подходящ аксесоар за специални поводи! Много любими на абитуриентките и булките, които допълват елегантните си рокли, с тези зашеметяващи бижута. Те са в пъти по-евтини от бижутата с диаманти, но имат същия, искрящ ефект. Блясъкът на кристалите е несравним! Всяко бижу с елементи на Swarovski, се доставя със свой собствен Сертификат за автентичност и елегантна опаковка. Посетете нашия уебсайт, за да разгледате зашеметяващата гама от сребърни бижута с камъни Swarovski.

Приятно пазаруване!


Екип, Арт магазин - Сребърна бижутерия